top of page
Marc Bolsius-Eindhoven - Brabant Brand Box.jpg

Welkom

Met groot genoegen bied ik u het Jaaroverzicht 2021 van het Team Brabant Branding aan. Alweer een roerig jaar, waarin elkaar ontmoeten maar heel beperkt mogelijk was. Terwijl elkaar ontmoeten zo belangrijk voor ons Brabanders is. Omdat we vooral samen en in openheid ondernemen en resultaten boeken!

 

Gelukkig behoort Brabant nog steeds tot de top regio’s waar het om kennis en innovatie gaat. Hier worden geniale en superslimme technologische uitvindingen gedaan die de wereld over gaan. Dit alles gebaseerd op ons unieke DNA van samenwerken!

 

Team Brabant Branding zet zich in om het Brabantse imago, samen met u, verder te versterken. Wat wij het afgelopen jaar zoal deden, leest u hier.

Namens het hele team, 

Gwen Zuring

De opdracht van Brabant Branding: Brabant op de kaart

Samen met zoveel mogelijk partners dragen wij het Brabantse karakter uit. Nationaal en internationaal. Het hogere doel? Brabant op een positieve manier bij diverse doelgroepen onder de aandacht brengen als top kennis- en innovatieregio waar het goed wonen, werken, studeren en recreëren is. Zo versoepelen we het werk van alle partijen die zich bezighouden met het aantrekken van talenten, kenniswerkers, bedrijven, studenten, toeristen enzovoorts.

Team Brabant Branding voert daartoe een aantal ‘eigen’ activiteiten uit, zoals de campagne #InBrabant, die de doelen van de provincie en de regio in de breedte ondersteunt. Daarnaast werkt het team via Place Brand Management samen met Brabantse partners, om te sturen op de wijze waarop zij de regio Brabant neerzetten. Dit alles voor de lange termijn beïnvloeding van perceptie en imago van de regio: een sterke reputatie van Brabant.

Lees meer over de strategie en het brandfilter.

team brabant
Marc Bolsius-Kampina - Brabant Brand Box.jpg
bottom of page