top of page
Schermafbeelding 2022-02-09 om 10.25.45.png

campagne #inBrabant
Internationale doelgroep

Tech Xperience

De internationale component van de #inBrabant campagne ontwikkelden we samen met  Brainport Development: de Tech Xperience. In dit deel van de campagne vertellen negen hoogopgeleide internationals over hoe zij het leven en werken in Brabant en Brainport ervaren. Zij maakten vlogs die wereldwijd zijn verspreid. Meer over de Tech Xperience vind je hier.

 

Place Brand Observer

Om Brabant internationaal op de kaart te zetten is tevens een samenwerking aangegaan met The Place Brand Observer. Dit gerenommeerde, online platform heeft een wereldwijd bereik, bestaande uit brand professionals en beslissers bij bedrijfsleven en overheden. Het Region Report Brabant maakt onder andere gebruik van interviews met diverse Brabantse sleutelfiguren. Ze gaan in op vragen als: Hoe aantrekkelijk is Brabant als regio om te investeren, te recreëren, te wonen?

Paul_van_Nunen_.jpg

“Gaaf dat we in een gezamenlijke campagne van Brainport en Brabant zo’n groot, wereldwijd bereik hebben gehaald met de Tech Xperience 2021! High tech en it-talent van over de hele wereld weet hierdoor hopelijk beter zijn of haar weg naar onze mooie regio te vinden, we hebben ze hard nodig!”

Paul van Nunen – Brainport Development

bottom of page